Het team van vitalogisch.nl bestaat uit zelfstandige praktijkgerichte vitalogen dat organisaties en medewerkers helpt met vitaliteitsmanagement en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers om vitaler te leven, gelukkig en succesvol te blijven in een razendsnel veranderende samenleving.

Direct contact:
Beemdstraat 1
5653 MA EINDHOVEN
Bel met: 040-2824711
Mail naar: info@vitalogisch.nl

Energiebrengers

Naast bovenstaande vitalogen en partners werkt Vitalogisch nauw samen met meer dan 100 leden van het NPDI een professioneel netwerk van ‘Energiebrengers’ die energieke & verfrissende interventies bij u op locatie kunnen uitvoeren.

nationaal-platform-duurzame-inzetbaarheid

 

Partner worden?

Bij Vitalogisch is vertrouwen de basis voor een optimale, energieke en gelijkwaardige samenwerking. Wij noemen deze samenwerking een friendchise! Dit is een nieuwe methode van samenwerken waarbij een zzp-er een eenvoudige overeenkomst, van ongeveer één a-4tje, sluit met de eigenaar van de handelsnaam ‘Vitalogisch’ (de friendchisegever) die de zzp-er (de friendchiseondernemer) het recht geeft om een eigen bedrijf met deze handelsnaam te exploiteren. Wil jij ook kennis delen, een ‘leven lang leren’ en een Vitalogisch friendchiseondernemer worden?

Neem dan gerust contact met ons op.

logo-vitalogisch