Marleen Kromkamp

Home/Marleen Kromkamp
marleen-kromkamp

Marleen Kromkamp

Vitaloog

Mijn naam is Marleen Kromkamp en ik werk als Vitaloog, yogadocent en trainer/coach en ik begeleid mensen en organisaties naar een vitaler, gelukkiger en zinvoller leven. Mijn innerlijke waarom is de wereld een stukje mooier maken en mensen (innerlijke) rust te brengen, zodat ze kunnen handelen vanuit hun eigen kracht en talenten.

In mijn werk staat samenwerking, oprecht contact met mensen en het behalen van resultaten hoog in het vaandel. Zo werk ik graag in co-creatie met mijn opdrachtgever aan effectieve maatwerkoplossingen om doelgericht te werken aan een passende vitaliteitsaanpak. Mijn overtuiging is dat een integrale benadering van fysieke, mentale en emotionele fitheid en zingeving daaraan bijdragen. Eigen verantwoordelijkheid, bewustwording en gedragsverandering staan hierin centraal.

In het kader van “practice what you preach”, vind ik het belangrijk om binnen ons drukke bestaan, zelf vitaal te blijven. Dit doe ik door gezond te eten, veelvuldig te bewegen en naast leuk werk voldoende tijd te besteden aan mijn gezin en vrienden. Als yoga docent ben ik me bewust van mijn eigen energiebalans en ademhaling. Mijn dagelijkse yoga beoefening geeft mij de ontspanning en de zelfreflectie om bewust stil te staan bij de dagelijkse ervaringen.

Be the change you wish to see in this world – Ghandi

Ga naar de bovenkant