Jeroen van de Kerkhof

Home/Jeroen van de Kerkhof
Jeroen-van-de-kerkhof

Jeroen van de Kerkhof

Coach, Vitaliteitsadviseur, Vitalogisch travel- & event expert

Jeroen van de Kerkhof is ondernemer en professioneel globetrotter sinds 2001. Hij organiseerde en begeleidde inmiddels ruim 300 groeps- en teamreizen en 1.000+ evenementen. Zijn ruime ervaring en het feit dat hij zijn eigen grenzen blijft verleggen, leidde onder meer tot de (mede)oprichting van diverse succesvolle bedrijven waaronder WYT Incentive travel + events, GoLapland, Blend013, Vitalogisch en Caregiver Group Nederland.

Met zijn enorme drive en aanstekelijk enthousiasme weet hij als geen ander een boodschap inspirerend over te brengen. Via live communicatie, een event, multichannel communicatie of in de vorm van een tastbaar product.

De wereld verandert continu. En Jeroen verandert mee. Ouder worden, groeien in bewustzijn, het mogen zorgen voor zijn kinderen: dit alles doet hem inzien dat we samen de verantwoordelijkheid hebben voor al het leven op onze planeet. Door op een respectvolle manier te ondernemen en samen te werken met partners, leveranciers en klanten, wil hij zijn bijdrage leveren om de wereld net dat beetje mooier en vitaler te maken. Heel concreet, hands-on en met beide benen stevig op die prachtige aarde.

“Alles wat je thuislaat, is mooi meegenomen”

Ga naar de bovenkant