Ine van Wijk

Home/Ine van Wijk

Ine van Wijk

Trainer & coach, Vitaloog

Mijn naam is Ine van Wijk. Mijn motivatie om bij te dragen aan de ontwikkeling en VITALITEIT van individuen, groepen en organisaties zorgt voor een mens- en doelgerichte aanpak. Ik dien graag als kompas!

Ik begeleid, adviseer en train vanuit verbinding met mijn hoofd, hart en buik om zo de vitaliteit en ont-wikkeling van mijn opdrachtgevers te bevorderen.

Daarnaast ondersteun ik mensen bij het ontdekken van hun TALENTEN en DRIJFVEREN en help ik organisaties en personen van ‘weten’ naar ‘doen’! Onder andere door het inzetten van meetbare tools, lijfgericht coachen, mijn talent om de essentie van complexe vraagstukken te duiden en mijn ervaring als Vitaloog.

Ik geloof niet in het vertellen aan organisaties wat ze moeten doen. Het schetsen van verschillende mogelijkheden, stellen van de juiste vragen en het laten ervaren blijkt velen malen krachtiger om tot passende keuzes en gewenste inzichten te komen.

Ik begeleid mensen om bewust te worden van hun eigen gedrag en handelen zodat zij hierdoor meer zelfregie en vitaliteit gaan ervaren.

Mocht je meer vitaliteit wensen voor je organisatie, je team of jezelf, voel je vrij om contact op te nemen!

Ik kijk uit naar onze kennismaking!

Vitale groet,
Ine
Ga naar de bovenkant