Christopher Broos

Home/Christopher Broos
christopher-broos

Christopher Broos

Trainer & coach, Vitaloog

Mijn naam is Christopher Broos. Binnen Vitalogisch richt ik mij vooral op het gebied van Vitaliteitsmanagement. Mijn doel is gedragsverandering teweeg brengen bij mens en organisatie. De vitaliteitsschijf van vijf is mijn gouden leidraad dat diep in het hart van het veranderproces verweven zit.

Ik ben er van overtuigd dat er een gezonde balans kan ontstaan door in verbinding te blijven met je innerlijke zelf en je talenten te omarmen. Ik heb mijn diploma als Vitaloog behaalt aan de Vitacademie en draag de zorg en filosofie van Vitalogisch mee naar mijn klanten.

Wij kennen de wereld alleen door het venster van onze geest. Als onze geest luidruchtig is, is de wereld dat ook. En als onze geest vredig is, is de wereld dat ook.
Kennis hebben van onze geest is net zo belangrijk als proberen de wereld te veranderen. Ik ben in de veronderstelling dat je zelf de regie in handen kunt nemen door simpelweg je hersens te trainen. Ik verzorg daarom ook workshops op het gebied van braintraining en Mindfulness om te leren omgaan met de ‘overload’ aan informatie waar wij dagelijks mee te maken krijgen. Zowel lichaam als geest moet getraind worden om optimaal te blijven presteren in de soms zo hectische wereld. Graag help ik mee om rust en overzicht te creëren waar nodig is zodat een organisatie weer in verbinding komt met zichzelf en hun kernwaarden.

 ’However difficult life may seem,there is always something you can do and succeed at. It matters that you don’t just give up’ – Proffessor Stephen Hawkings

Ga naar de bovenkant