Angela Ruizeveld-Lijffijt

Home/Angela Ruizeveld-Lijffijt
angela-ruizeveld-lijffijt

Angela Ruizeveld-Lijffijt

Trainer & coach, Vitaloog

Mijn naam is Angela Ruizeveld, door mijn jarenlange ervaring als manager in de financiële sector, weet ik hoe belangrijk het is als er aandacht is voor vitaliteit. Ik was in die rol altijd gefocust op; hoe zorg ik dat talenten van mensen benut worden, zitten ze wel op de juiste plek, sporten ze voldoende, is er ruimte voor ontspanning, is er voldoende nieuwe inspiratie?

Kortom, ik stel altijd de vraag: hoe kan de vitale energie van een ieder nog meer stromen? Ik heb ervaren dat het zowel letterlijk als figuurlijk een winst is als er binnen een organisatie aandacht is voor wat medewerkers meer energie geeft. Ik heb ook ervaren wat de vervelende gevolgen zijn als er geen aandacht voor is.

Ik sport en beweeg zelf graag, ik begeleid mensen bij het hardlopen en ik geef pilates-trainingen voor een betere balans en meer (veer)kracht. Ook wat betreft gezonde voeding breng ik mensen graag weer op juiste spoor. Je kunt mij inzetten voor vitaliteitstrainingen. Ik geef advies op maat t.b.v. een vitaliteitstraject dat past bij jou of je organisatie. Door mijn expertise en enthousiasme weet ik je te inspireren en laat ik je ervaren hoe je met meer vitaliteit het verschil kan maken. Mijn motto is: pak zelf de regie op vitaliteit!

“In de ene helft van ons leven offeren we ons leven op om geld te verdienen, in de andere offeren we geld om weer gezond te worden. En al die tijd gaan gezondheid en leven er zachtjesaan van door” – Voltaire; Frans schrijver en filosoof (1694-1778)

Ga naar de bovenkant