Adrienne Wijlaars

Home/Adrienne Wijlaars
adrienne-wijlaars

Adrienne Wijlaars

Talentmanager, trainer & (loopbaan)coach, Vitaloog

Mijn naam is Adrienne Wijlaars en als afgestudeerde Humane Voeding aan de Landbouw Universiteit Wageningen was ik me al vroeg bewust van de invloed van voeding op de gezondheid en vitaliteit bij de mens. In de loop der jaren ben ik gefascineerd geraakt door de vraag “wat maakt dat mensen met plezier naar hun werk gaan en dat ze betrokken en bevlogen zijn?”.

Dit aspect is één van de speerpunten in mijn dagelijkse werk. Als talentmanager ben ik ervan overtuigd dat het werk dat mensen doen en de keuzes die ze maken van invloed zijn op hun energieniveau. Telkens weer blijkt dat, als mensen doen wat in lijn ligt met hun talenten en passie, hun vitaliteit enorm wordt vergroot. Naast deze eigen keuzes vind ik het ook interessant om te kijken naar de omgevingsfactoren. Wat kan een organisatie doen om de betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers zo groot mogelijk te maken? Want uiteindelijk is elke organisatie gebaat bij een optimale wisselwerking tussen de inzet van de medewerker en ieders bijdrage aan de resultaatdoelstellingen van de organisatie. Mijn passie is om samen met organisaties te onderzoeken wat nodig is om stap voor stap een “Organisatie in FLOW” te co-creëren.

Op de top van ons kunnen ontstaat FLOW als het samenkomen van doen en zijn. Of anders gezegd, als actie die moeiteloos stroomt vanuit het zijn” – Mihály Csikszentmihályi

Ga naar de bovenkant