Ons team van geweldige mensen

Het team van Vitalogisch bestaat uit zelfstandige praktijkgerichte vitalogen dat organisaties en medewerkers helpt met vitaliteitsmanagement en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers om vitaler te leven, gelukkig en succesvol te blijven in een razendsnel veranderende samenleving.

Direct contact:
J C Dirkxpad 7,
5631 BZ  EINDHOVEN
Bel met: 040-2824711
Mail naar: info@vitalogisch.nl

daniella-corijn

Daniella Corijn

Als Vitaloog, coach en teamcoach begeleidt ik mensen, teams en organisaties naar meer vitaliteit. Daarnaast ben ik docent Vitalogisch Coachen aan de Vitacademie. Mijn passie is om mensen, teams en organisaties te laten schitteren.

klaas-koster

Klaas Koster

Oprichter van Vitalogisch en de eerste vitaloog van Nederland. Als vitaloog begeleid ik mens & organisatie met meer vitaliteit & verbinding op de werkvloer. Middels advies, training & (team)-coaching, workshops & inspiratiesessies zorg ik voor een duurzame gedragsverandering bij verschillende organisaties.

millie-van-der-heijden

Millie van der Heijden

Ik begeleid mensen naar een gezonder, gelukkiger en zinvoller leven. Gezond eten, goed bewegen én voldoende ontspannen staan hierbij centraal. Dat doe ik via één op één coaching en middels het geven en organiseren van trainingen, workshops en vitaliteitsreizen. Zowel voor particulieren als bedrijven.

ingeborg-van-den-wittenboer

Ingeborg van den Wittenboer

Mijn naam is Ingeborg van den Wittenboer. Naast vitaloog ben ik ook trainer en coach. Van origine ben ik marketeer. De ervaringen van het bedrijfsleven neem ik nog elke dag mee in mijn gesprekken met coachees. Ieder mens heeft mooie kwaliteiten in zich dat is mijn overtuiging. Mensen inzicht geven in hun eigen gedrag en kwaliteiten, dat is mijn passie.

angela-ruizeveld-lijffijt

Angela Ruizeveld-Lijffijt

Mijn naam is Angela Ruizeveld, door mijn jarenlange ervaring als manager in de financiële sector, weet ik hoe belangrijk het is als er aandacht is voor vitaliteit. Ik was in die rol altijd gefocust op; hoe zorg ik dat talenten van mensen benut worden, zitten ze wel op de juiste plek, sporten ze voldoende, is er ruimte voor ontspanning, is er voldoende nieuwe inspiratie?

Ine van Wijk

Ine van Wijk

Mijn motivatie om bij te dragen aan de ontwikkeling en VITALITEIT van individuen, groepen en organisaties zorgt voor een mens- en doelgerichte aanpak. Ik dien graag als kompas!

christopher-broos

Christopher Broos

Mijn naam is Christopher Broos. Binnen Vitalogisch richt ik mij vooral op het gebied van Vitaliteitsmanagement. Mijn doel is gedragsverandering teweeg brengen bij mens en organisatie. De vitaliteitsschijf van vijf is mijn gouden leidraad dat diep in het hart van het veranderproces verweven zit.

Hanneke van Engelen

Hanneke van Engelen

Mijn naam is Hanneke van Engelen. Met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven kan ik mij verplaatsen in enerzijds de organisatie en anderzijds de medewerker en kan ik de vertaling maken naar en ondersteuning bieden bij het opstellen van een vitaliteitsplan. Mijn missie is om individuen, teams en organisaties te begeleiden naar meer vitaliteit.

silke-stoutjesdijk

Silke Stoutjesdijk

Mijn naam is Silke Stoutjesdijk. Ik wil mensen en organisaties kleur laten bekennen als het om hun vitaliteit en gedrag gaat. Ik wil hen ertoe zetten om van vitaliteit en dagelijkse routine te maken, zodat hun leven weer kleurrijker en rijker wordt.

marleen-kromkamp

Marleen Kromkamp

Mijn naam is Marleen Kromkamp en ik werk als Vitaloog, yogadocent en trainer/coach en ik begeleid mensen en organisaties naar een vitaler, gelukkiger en zinvoller leven. Mijn innerlijke waarom is de wereld een stukje mooier maken en mensen (innerlijke) rust te brengen, zodat ze kunnen handelen vanuit hun eigen kracht en talenten.

maaike-kuijpers

Maaike Kuijpers

Mijn naam is Maaike Kuijpers. Ik laat zien hoe je door vitaliteit het beste uit jezelf haalt, zodat er een win-win ontstaat voor jezelf en de organisatie waar je werkt. Precies daar zit de win-win: vitaliteit loont. Letterlijk. Mijn jarenlange ervaring binnen HR en gedrags- en organisatieverandering neem ik hierbij mee.

inge-evers

Inge Evers

Als ondernemer is het een uitdaging om je medewerkers vitaal te hebben en vitaal te houden. Dat heb ik zelf ook ondervonden binnen mijn eigen onderneming. Met behulp van diverse handvatten bereik je veel. Zeker als die handvatten door een extern persoon worden aangereikt op een enthousiaste, positieve, laagdrempelige manier. Samen gaan wij ervoor om jouw onderneming en mensen vitaler te maken en vitaler te houden.

sandra-van-de-geer

Sandra van de Geer

Hoe maak je “vitaliteit van agendapunt naar actiepunt?” Daar wil ik graag een helpende hand in zijn. Als onafhankelijk adviseur kan ik met mijn enthousiasme en gedrevenheid de verbindende schakel zijn om de energie binnen teams te laten stromen.

ludwig-antonissen-vitalogisch

Ludwig Antonissen

Aangenaam Ludwig Antonissen is de naam en expert in het geven van een boost bij veranderingen in denkpatronen met praktische tips & trucs. Vitalogie, muziek en het hele brein. Ik neem je mee, musiceer, inspireer, motiveer en zet je aan. Entertainment, educatie en empowerment. Middels inspiratiesessies, workshops & trainingen. 

dennis-dekker

Dennis Dekkers

Als Vitaliteitsmanager is het mijn doel om mensen, teams en organisaties te inspireren om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Enthousiast en energiek ga ik graag uit van mogelijkheden en aanwezige talenten. Dit zorgt voor meer plezier, meer energie en betere resultaten voor jezelf, je team en organisatie. Mijn ervaring in het bedrijfsleven en als trainer/coach/docent in de sport neem ik hierin mee.

manon-nummerdor-flier

Manon Nummerdor-Flier

Mijn naam is Manon Nummerdor - Flier. Tijdens mijn lange carrière als topvolleybalster heb ik veel geleerd over het belang van een vitale levensstijl. Nu wil ik graag anderen inspireren, mijn ervaringen delen en met een open vizier nieuwe uitdagingen aangaan.

margot-van-opstal

Margot van Hoijdonck MSc

Als Vitaloog en Psycholoog wil ik met mijn kennis, energie en enthousiasme medewerkers van bevlogen organisaties inspireren om hun meest vitale leven te leiden. Zodat deze medewerkers en organisaties floreren doordat zij meer blijdschap, verbondenheid en vitaliteit ervaren. Vitaliteit op de werkvloer is dan ook mijn passie en expertise.

renee-kester

Renee Kester

Hoi, ik ben Renee Kester. Van origine een ervaren fysio-manueeltherapeut, maar heb me verder ontwikkeld tot Vitaloog, omdat mij duidelijk is geworden dat een vitale leefstijl fysieke en mentale klachten kan voorkomen. Mijn doel is om werkend Nederland vitaler te maken. Ik wil individuen, teams en organisaties bewust maken van hun Vitaliteit en een bijdrage leveren bij de ontwikkeling en groei hiervan. Met een Vitaal Oog kijk ik naar uw organisatie.

machteld-veraart-vitaloog

Machteld Veraart

Mijn naam is Machteld Veraart. In mijn werk ben ik altijd op zoek naar de verbinding tussen kennis, kunde en zorgprofessionals. Het adviseren over en opzetten van congressen & events in de medische sector is al ruim dertig jaar mijn expertise. Door die rijke ervaring ken ik de zorgsector door en door, weet wat de veranderingen in de zorg betekenen voor zorgprofessionals en spreek hun taal.

ingrid-zijlmans-vitalogisch

Ingrid Zijlmans

Ik ga voor meer betekenis en werkgeluk & vitaliteit in organisaties. Met mijn bedrijfskundige en financiële achtergrond heb ik de afgelopen 20 jaar in verschillende rollen gezien en ervaren dat we door focus op groei en efficiency de bedoeling van ons werk uit het oog zijn verloren.

saskia-goutziers

Saskia Goutziers

Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Saskia Goutziers en ik werk als vitaloog en communicatie adviseur.  Hoe mooi is het als je twee liefdes met elkaar mag combineren; het bevorderen van vitaliteit en communicatie in organisaties?! Ik inspireer en prikkel graag medewerkers, teams, leiders en organisaties zodat de energie (weer) gaat stromen en talenten kunnen groeien.

kiki-goessens

Kiki Goessens

Hoe blijft jouw organisatie zich vitaal en verbonden voelen? Mijn passie is de ander (meer) te laten leven en werken vanuit het hart. Vanuit mijn ervaring in de zorg en het onderwijs, heb ik gezien dat er veel behoefte is aan aandacht voor vitaliteit. Deze vraag neemt door het veranderende (thuis)werken. Als Vitaloog ondersteun ik bij het zelfbewust worden van energie en hoe je die kunt vergroten. Dit doe ik op een toegankelijke, daadkrachtige, positieve en verbindende manier.

lonneke-peeters

Lonneke Peeters

Mijn passie is mensen te laten groeien mbt gezondheid, geluk en energie! Dit doe ik dmv het delen van kennis en het geven van inzichten en praktische tools op het gebied van leefstijl, zowel individueel als voor een groep. Mijn opgedane ervaring als fysiotherapeut in de curatieve 'gezondheidszorg' wil ik als vitaloog omzetten naar de duurzaamheid van de preventieve en amplitieve benadering.

diana-heijneman

Diana Heijneman

Als vitaloog geloof ik in de kracht van samen. Vanuit co-creatie begeleid ik het systeem van de mens & het team in scholen en organisaties op weg naar een hogere mate van vitaliteit, zodat het hart van ieder mens in het team gezond en vitaal kan kloppen. En ieder teamlid vanuit zijn talent succesvol kan bijdragen aan het doel van de organisatie. Daarbij kook ik graag samen met teams vitale gerechten in onze kookstudio. Ieder mens in het team vitaal en succesvol!

bregje-van-ganzewinkel

Bregje van Ganzewinkel

Succes komt van binnen naar buiten. De mensen zijn het meest waardevolle kapitaal van iedere organisatie. Als jij goed voor je mensen zorgt, zullen zij goed voor je klanten zorgen. Echt. Duidelijke richting, heldere doelen en trouw zijn aan je merkwaarden zijn hierbij van belang. En plezier maken met elkaar. Ik help je graag de energie weer te laten stromen in je team en organisatie.

janneke-van-pelt-vitalogisch

Janneke van Pelt

Mijn naam is Janneke van Pelt. Van origine ben ik sociaal wetenschapper en ik heb jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als marketing- en communicatie adviseur. Als Vitaloog begeleid ik organisaties bij het maken en uitvoeren van vitaliteitsbeleid. Ik vind het razend interessant om te onderzoeken waarom mensen doen wat ze doen. Wat zit er achter gedrag en hoe interacteren mensen met elkaar?

maud-van-tol

Maud van Tol

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het woord Vitaal? Als Vitaloog, adviseur, trainer en gastdocent bied ik jou of jouw bedrijf graag mijn ondersteuning aan om je hierin verder te helpen. Mijn missie is “Focus op Vitaliteit”. Mijn visie is dat vitaliteit een enorme meerwaarde is binnen organisaties, teams en voor de medewerker. Ik ga voor preventie, een leven lang ontwikkelen en het inzetten voor ieders talent.

vitalogisch-yvonne

Yvonne Vos

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in een gezonde leefstijl. Toen ik ontdekte dat vitaliteit veel meer is dan gezond eten en goed bewegen vielen de puzzelstukjes voor mij op zijn plek. De integrale visie van een Vitaloog is precies zoals ik het altijd ervaren heb, zo fijn dat ik het nu kan onderbouwen.

germaine-soyer-vitalogisch

Germaine Soyer

Mijn missie is Organisaties uitdagen te investeren in hun belangrijkste kapitaal (medewerkers), wat zal leiden tot lager verzuim, hogere creativiteit, klantvriendelijkheid & productiviteit en daarmee bedrijfsresultaat!

bianca-kroonstuiver

Bianca Kroonstuiver

Mijn naam is Bianca Kroonstuiver. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de zorgsector, waarvan 15 jaar in de acute zorg. Als vitaloog begeleid ik individu, team en organisatie naar meer vitaliteit op de werkvloer. Mijn expertise ligt op het gebied van het werken in onregelmatige diensten. Het verbeteren van de vitaliteit heeft hier een positieve invloed op waardoor het werk energie geeft in plaats van energie kost. Met plezier naar je werk gaan, dat gun ik iedereen!

windy-veldkamp

Windy Veldkamp

Het stuur vastpakken! Zelf regie over inzetbaarheid en verantwoordelijkheid nemen voor eigen werkgeluk. Dit is wat ik jarenlang als leidinggevende binnen grote organisaties heb gestimuleerd binnen mijn teams. Wat ik ontdekte is dat een deskundig partner die adviseert hoe je fitte, vitale en bevlogen medewerkers krijgt onmisbaar is.

fieke-koster

Fieke Koster

Mijn Passie is om mensen dat te kunnen laten doen waar hun hart écht ligt. Ze de ruimte voor focus te geven op dat waar hun energie van gaat stromen. Dit doe ik bij Vitalogisch door als Virtueel Assistent ondersteuning te bieden op organisatorisch en administratief gebied. Maar ook als loopbaancoach ga ik graag mee op reis op zoek naar jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren.

Jeroen-van-de-kerkhof

Jeroen van de Kerkhof

Jeroen van de Kerkhof is ondernemer en professioneel globetrotter sinds 2001. Hij organiseerde en begeleidde inmiddels ruim 300 groeps- en teamreizen en 1.000+ evenementen.

arno-de-vaan

Arno de Vaan

Mijn naam is Arno de Vaan. Binnen Vitalogisch.nl ben ik betrokken als (ESF) subsidieadviseur. Mijn specialisme ligt op het vlak van het ondersteunen van bedrijven en organisaties bij het verkrijgen van subsidies bij zowel vraagstukken op het vlak van Vitaliteitsmanagement en Duurzame Inzetbaarheid als ook alle andere vakgebieden.

Joske-ten-bosch-Mosselman

Joske Ten Bosch

Mijn naam is Joske Ten Bosch. Als foodcoach begeleid ik mensen via voeding- en lifestyle aanpassingen naar een gezonder, gelukkiger en vitaler leven. Ik werk holistisch en betrek naast voeding als hoofdzaak, ook elementen als beweging, ontspanning, zingeving en mindfulness in mijn aanpak. Ik doe dat voor groepen, individuen en als docent/trainer.

ingrid-jansen

Ingrid Jansen

Mijn naam is Ingrid Jansen, ik ben eerstelijns oncologiefysiotherapeut MSc. Voor Vitalogisch verzorg ik o.a. de workshop 'Kanker & Werk' om werkgevers en werknemers te begeleiden om dit onderwerp bespreekbaar te maken op een veilige manier zodat er sprake kan zijn van een goede onderlinge sfeer waarbij er meer draagvlak zal zijn voor een goede re-integratie.

eline-van-looij

Eline van Looij

Mijn naam is Eline van Looij en ik heb de opleiding Vitaliteitsmanagement & Toerisme aan de HZ University of Applied Sciences te Vlissingen gevolgd. Direct na mijn studie ben ik gaan werken bij Vitalogisch als managementassistent en projectleider. Verschillende vitaliteitstrajecten ondersteun ik organisatorisch en administratief, hiervoor werk ik samen met alle vitalogen.

Bowie

Bowie

Mijn naam is Bowie en ik ben een energieke Heidewachtel. Binnen Vitalogisch ben ik verantwoordelijk voor het verhogen van de productiviteit, creativiteit en vitaliteit van alle vitalogen doordat ik een paar keer per dag eruit moet en heel veel geknuffeld wil worden.

Energiebrengers

Naast bovenstaande vitalogen en partners werkt Vitalogisch nauw samen met een kleine 50 leden van het NGvV | Nederlands Genootschap van Vitalogen, een professioneel netwerk van energiebrengers die energieke & verfrissende interventies bij u op locatie kunnen uitvoeren.

partner-nationaal-platform-duurzame-inzetbaarbeid

Vitaliteitsprofessionals

Naast bovenstaande vitalogen en partners werkt Vitalogisch nauw samen met meer dan 100 leden van het NPDI | Nederlands Platform Duurzame Inzetbaarheid, een professioneel netwerk van vitaliteitsprofessionals die energieke & verfrissende interventies bij u op locatie kunnen uitvoeren.

logo-Vitalogisch

Partner worden?

Bij Vitalogisch is vertrouwen de basis voor een optimale, energieke en gelijkwaardige samenwerking. Wij noemen deze samenwerking een friendchise, een zakelijke vriendschap dus! Dit is een nieuwe methode van samenwerken waarbij een zzp-er een mondelinge overeenkomst, sluit met de eigenaar van de handelsnaam ‘Vitalogisch’ (de friendchisegever) die de zzp-er (de friendchiseondernemer) de mogelijkheid geeft om een eigen bedrijf met deze handelsnaam te exploiteren. Wil jij ook kennis delen, een ‘leven lang leren’ en een Vitalogisch friendchiseondernemer worden? Neem dan gerust contact met ons op.