Vita-team. Het team van vitalogisch.nl bestaat uit zelfstandige praktijkgerichte vitalogen dat organisaties en medewerkers helpt met vitaliteitsmanagement en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers om vitaler te leven, gelukkig en succesvol te blijven in een razendsnel veranderende samenleving.

Direct contact:
Beemdstraat 1
5653 MA EINDHOVEN
Bel met: 040-2824711
Mail naar: info@vitalogisch.nl

OPRICHTERS:

Klaas Koster

Vitaloog, vitaliteitsadviseur & -coach

Mijn naam is Klaas Koster, oprichter van Vitalogisch en de eerste vitaloog van Nederland. Ik heb een gezonde fascinatie voor alles wat met vitaliteit (lees: levensenergie) te maken heeft en deel deze kennis en kunde graag met iedereen die daar een positieve verandering in wil creëren. Als vitaloog begeleid ik mens & organisatie met meer vitaliteit & verbinding op de werkvloer. Middels advies, training & (team)-coaching, workshops & inspiratiesessies zorg ik voor een duurzame gedragsverandering bij verschillende organisaties. (meer…)

Jeroen van de Kerkhof

Vitaloog, bedrijfsadviseur Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid & coach

Mijn naam is Jeroen van de Kerkhof. Binnen Vitalogisch.nl ben ik (vitaliteit)bedrijfsadviseur en coach. Mijn specialisme ligt op het vlak van het ondersteunen van bedrijven en organisaties bij het handen en voeten geven aan Vitaliteitsmanagement en Duurzame Inzetbaarheid. Van visie tot implementatie. Naast vitaloog ben ik inmiddels ruim tien jaar zelfstandig ondernemer. Mijn roots liggen echter in de sport. Dat verklaart ook waarom ik graag mensen letterlijk en figuurlijk in beweging breng. (meer…)

VITALOGEN:

Daniella Corijn

Vitaloog, trainer & coach

Mijn naam is Daniëlla Corijn. Mijn passie is mensen en organisaties te laten schitteren! Mensen en organisaties in beweging krijgen om gezamenlijk de gewenste resultaten te bereiken door de harde en zachte kant van een organisatie beter met elkaar in verbinding te brengen. Mensen zijn de kern van een organisatie. Ik geloof in het benutten van de talenten en de kracht van mensen in een organisatie. Door mensen in hun kracht te zetten, vitaliteit en geluk te bevorderen komt er veel energie vrij, kunnen organisaties beter innoveren en een hogere productiviteitsgroei realiseren.  (meer…)

Millie van der Heijden

Vitaloog, vitaliteits- en leefstijlcoach

Mijn naam is Millie van der Heijden. Ik werk als vitaliteits- en leefstijlcoach en begeleid mensen naar een gezonder, gelukkiger en zinvoller leven. Gezond eten, goed bewegen én voldoende ontspannen staan hierbij centraal. Dat doe ik via één op één coaching en middels het geven en organiseren van trainingen, workshops en vitaliteitsreizen. Zowel voor particulieren als bedrijven. Mijn missie is om mensen de mooiste versie van zichzelf te laten zijn. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en ben 20 jaar werkzaam geweest als marketing- en communicatieadviseur. (meer…)

Adrienne Wijlaars

Vitaloog, talentmanager, trainer & (loopbaan)coach

Als afgestudeerde Humane Voeding aan de Landbouw Universiteit Wageningen was ik me al vroeg bewust van de invloed van voeding op de gezondheid en vitaliteit bij de mens. In de loop der jaren ben ik gefascineerd geraakt door de vraag “wat maakt dat mensen met plezier naar hun werk gaan en dat ze betrokken en bevlogen zijn?”. Dit aspect is één van de speerpunten in mijn dagelijkse werk. Als talentmanager ben ik ervan overtuigd dat het werk dat mensen doen en de keuzes die ze maken van invloed zijn op hun energieniveau. Telkens weer blijkt dat, als mensen doen wat in lijn ligt met hun talenten en passie, hun vitaliteit enorm wordt vergroot. (meer…)

Ingeborg van den Wittenboer

Vitaloog, trainer & coach

Mijn naam is Ingeborg van den Wittenboer. Naast vitaloog ben ik ook trainer en coach. Van origine ben ik marketeer. De ervaringen van het bedrijfsleven neem ik nog elke dag mee in mijn gesprekken met coachees. Ieder mens heeft mooie kwaliteiten in zich dat is mijn overtuiging. Op een dag heb ik besloten mijn talent in te willen zetten om mensen zich bewust te laten worden van deze kwaliteiten en hen te laten beseffen dat de sleutel tot een gelukkig en vitaal leven vaak heel dicht binnen het eigen bereik ligt. Door te doen waar ik zelf gelukkig van word voel ik me sinds dien zelf ook veel vitaler en gelukkiger…Mensen inzicht geven in hun eigen gedrag en kwaliteiten, dat is mijn passie. (meer…)

PARTNERS:

Arno de Vaan

ESF subsidieadviseur

Mijn naam is Arno de Vaan. Binnen Vitalogisch.nl ben ik betrokken als (ESF) subsidieadviseur. Mijn specialisme ligt op het vlak van het ondersteunen van bedrijven en organisaties bij het verkrijgen van subsidies bij zowel vraagstukken op het vlak van Vitaliteitsmanagement en Duurzame Inzetbaarheid als ook alle andere vakgebieden. Sinds 2002 actief als subsidieadviseur en vanaf 2007 ben ik actief als zelfstandig ondernemer. (meer…)

Maaike van den Berk

Vitaliteitsadviseur, yogadocent

Als partner van Vitalogisch help ik organisaties blijvend te werken aan de vitaliteit en daar in de toekomst mee te excelleren. Ik ben afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven, richting Man + Well-Being; ontwerpen vanuit een sociaal-psychologisch en praktisch oogpunt.  Dit maakt dat ik werk vanuit een open en creatieve manier om duurzame gedragsverandering te stimuleren. Daarnaast ben ik werkzaam als yogadocente, waar bewustwording en eigen regie een vanzelfsprekendheid is. (meer…)

Joske Ten Bosch – Mosselman

Voedingscoach, gewichtsconsulente & yogadocente

Mijn naam is Joske Ten Bosch-Mosselman. Ik ben gediplomeerd voedingscoach & gewichtsconsulente en heb een passie voor alles wat met voeding, gezondheid en vitaliteit te maken heeft. Naast voedingscoach ben ik yogadocente en – van origine – communicatieadviseur. Een paar jaar geleden heb ik besloten mijn carriere een geheel andere wending te geven en van mijn passie mijn beroep te maken. (meer…)

Joep de Cock

Vitaliteitsregelaar, -adviseur, energycoach & running instructor

Mijn naam is Joep de Cock en ik heb een grote passie voor sport en fysieke & mentale fitheid. In mijn dagelijkse werk combineer ik dit met mijn enthousiasme en gedrevenheid om mensen en organisaties letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Vorig jaar heb ik na 20 jaar werkervaring besloten om dát wat ik goed kan, te gaan combineren met dát wat ik echt leuk vind! In mijn rol van project- en accountmanager heb ik geleerd om zaken te organiseren, samen te werken en goed te luisteren. (meer…)

Willem Mulderij

Blikopener, trainer & coach

Mijn naam is Willem Mulderij en ik ben mijn hele leven al bezig met vitaliteit. Eerst vooral onbewust in mijn zoektocht naar wie ik ben, wat ik kan en vooral de vraag waar krijg ik nou energie van. De laatste 7 jaar heel bewust door mensen, teams en organisaties te mogen begeleiden en mee te nemen in hun proces naar leven en functioneren vanuit je kracht en talent. (meer…)

  Partner worden?

  Wilt u ook aansluiten als vita-partner? Neem dan contact op met Klaas Koster (klaas@vitalogisch.nl)

   ENERGIEBRENGERS:

    Energiebrengers

    Energiebrengers

    Naast bovenstaande zes vitalogen werkt Vitalogisch nauw samen met meer dan 100 leden van het NPDI een professioneel netwerk van ‘Energiebrengers’ die energieke & verfrissende interventies bij u op locatie kunnen uitvoeren.