Onze aanpak.

Vitalogisch® gelooft in een integrale aanpak voor maximale impact en blijvende gedragsverandering. De trainingen en programma’s van vitalogisch veranderen blijvend de houding en gedrag van deelnemers. De kracht van deze programma’s schuilt in een unieke combinatie van training, coaching en meting.

In vier stappen naar een vitalere organisatie
Het vita-team van Vitalogisch® werkt volgens een unieke vitalogische aanpak, deze is mensgericht, meetbaar, vitaliserend en verrassend.

vitalogische-aanpak-1Stap 1. Analyseren
Intake met keyfunctionarissen en een uitgebreide behoefte bepaling en verschillende vita-scans om een 0-meting op te starten om uiteindelijk het resultaat te kunnen meten.

Stap 2. Inspireren & activeren
Aan de hand van de bedrijfsdoelstellingen wordt een maatwerk programma en bij de doelgroep behorende specifieke interventies bedacht. In co-creatie stellen we een implementatie- en communicatieplan op en wordt een leidende coalitie bepaalt. Deze ambassadeurs geven het voorbeeldgedrag.

Stap 3. Vitaliseren & realiseren
Training & Coaching ondersteund met een digitale leeromgeving voor 24/7 vitaliteitsbegeleiding.

Stap 4. Analyseren & Agenderen
Evalueren van de behaalde resultaten, bijsturen waar nodig en successen vieren. Daarnaast verzinnen we in samenwerking met alle betrokkenen motiverende acties om de vitalisering te borgen en verankeren voor een duurzame verbetering van de vitaliteit van uw organisatie

Sluit onze unieke aanpak aan bij uw ideeën? Wij gaan graag met u in gesprek over uw vitaliteitsmanagement en de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Neem geheel vrijblijvend contact met ons of één van de leden van ons vita-team op.